Hortico-reznice

Originalne neožiljene reznice sezonskog cveća i originalne reznice ožiljene u Srbiji!

Horti Co.” je firma u Srbiji koja prodaje neožiljene i ožiljene originalne reznice renomiranih svetskih selekcionera. Naši direktni partneri su Elsner Pac, Brandkamp i Cohen Nursery. Ožiljavanje originalnih reznica se vrši u Srbiji, u Rasadniku cveća Perić u Šapcu. Ovo je rasadnik sa dugom tradicijom i bogatim iskustvom u ožiljavanju reznica u savremenim i automatizovanim objektima.

Prednost reznica ožiljenih u Srbiji jeste kvalitetnija i brža adaptacija biljaka prilikom prelaska iz proizvodnog objekta do kupca. Transport je brz (u roku od nekoliko sati do svakog kupca), bez stresa biljaka zbog dugog transporta, temperaturnih kolebanja, mehaničkih povreda, previsoke ili preniske vlažnosti zbog čega dolazi do intenzivne pojave bolesti. Ovakve reznice su već prilagođene našim klimatskim uslovima, te je njihovo ukorenjavanje, napredovanje i razvoj nakon presadnje mnogo sigurniji i brži.

Za poručivanje ožiljenih i neožiljenih originalnih reznica kontaktirajte nas putem telefona:

064/00-451-00, ili mejlom [email protected]

Podelite sa Prijateljima
Facebook
Twitter
Telegram
LinkedIn
Email
Čitajte Još
ruze-ristic

Proizvodnja rezanog cveta ruže

Rasadnik ruža Ristić iz Draginja bavi se proizvodnjom rezanog cveta ruže. Ovaj rasadnik nastao je kao plod našeg projekta i danas je naš novi partner u proizvodnji ukrasnog bilja vrhunskog kvaliteta.

bozicna-zvezda2

Cvet Božićna zvezda

Božićna zvezda sa svojim atraktivno obojenim listovima, a begonija i ciklama sa elegantim cvetovima predstavljaju najlepše saksijsko cveće koje će doprineti osećaju topline u vašem domu. U predstojećem periodu slava i praznika, ovo cveće je idealan poklon dragim ljudima i prijateljima.